Catalog
Marci produse
RETURNAREA PRODUSELOR
 
Clientul are dreptul de a notifica in scris oblio.ro ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti, prin aceeasi metoda prin care a primit produsele.Orice astfel de solicitare se transmite prin posta sau curier, cu confirmare de primire, la adresa SC Petit Caprice SRL, Alea Ion Agarbiceanu 3-11, Sector 3, Bucuresti sau in format electronic, documentul fiind de asemenea semnat (si stampilat in cazul persoanelor juridice). In acest caz, petitcaprice.ro va plati inapoi suma platita de catre client pentru produse (exceptand costurile de transport), in termen de 30 de zile, in contul bancar al acestuia sau prin alta metoda.petitcaprice.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune si interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.petitcaprice.ro poate refuza ulterior onorarea altor solicitari de Comenzi ale Clientului.
spacer
Aboneaza-te pentru a primi informatii si noutati

Scurta descriere
OBLIO e locul in care copiii invata sa invete, viseaza sa viseze, descopera sa descopere si se deschid spre deschidere.

Am pregatit o gama diferita si variata de seturi de creatie, kit-uri de experimente, jocuri si jucarii educative sau de societate. Rafturi pline de magie: cutiute muzicale, instrumente muzicale, lampi de veghe, papusi cu miros de vanilie  (made in UE), seturi pentru aniversari si petreceri, trotinete si jocuri in aer liber. Gandire logica si strategica, memorie sau pictura, creativitate si manualitate.

Jucariile si jocurile noastre sunt create pentru o interactiune productiva, procese vesele de invatare si creare, precum si dezvoltarea abilitatilor de manualitate si gandire. Iar totul, de la marci renumite pentru calitatea productiei si nivelul de atentie la detalii, fabricat la standarde europene de siguranta pentru copii.
 
Sentosphere, Djeco, Vilac, Trousselier, Chillafish, trotinete Micro, superbele claxoane si protectii de sa pentru bicicleta marca Liix. Si multe altele!


Website detinut de Petit Caprice S.R.L., CIF: RO24527742, Reg.Com: J40/16506/2008

oblio.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.