Catalog
Marci produse

TERMENI SI CONDITII OBLIO.RO


Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.oblio.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Acest document tine loc de contract incheiat intre www.oblio.ro si Client.


Oblio.ro ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea SC Petit Caprice SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Se definesc urmatorii termeni:


Oblio.ro : Societatea comerciala S.C. Petit Caprice S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Aleea Ion Agarbiceanu 3-11, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16506/2008 si C.U.I. RO 24527742, avand cont deschis la GARANTI Bank, sucursala Ion Mihalache, IBAN: RO32 UGBI 0000 3620 0236 6RON


Vizitator : persoana care acceseaza acest site.

Client : persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda pe acest site.

Comanda : obiect al contractului dintre oblio.ro si Client, prin care Clientul cumpara online produse de pe acest site, obligandu-se sa le plateasca, iar oblio.ro se ocupa de livrarea respectivelor produse, direct sau prin terte parti, pe baza intelegilor comerciale incheiate cu terti. Prezentul contract devine valabil in momentul in care oblio.ro confirma solicitarea Clientului.


Oblio.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.oblio.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.


Site-ul www.oblio.ro este gazduit de serverele societatii Nexus Trading Grup. Oblio.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.


OBIECTUL CONTRACTULUI
Obiectul prezentului contract reprezinta Comanda de catre Client a unor produse si servicii specificate pe acest sitela momentul Comenzii.


OBLIGATIILE Oblio.ro
Oblio.ro se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior.

Oblio.ro se obliga sa ofere suport si informatii cat mai amanuntile legate de produsele si serviciile oferite pe acest site.

OBLIGATIILE Clientului
Clientul se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior.

Clientul se obliga sa efectueze in conditii legale plata Comenzii, inainte sau la livrare, in functie de modalitatea de plata aleasa de acesta la momentul solicitarii Comenzii.


COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.oblio.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate oblio.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la oblio.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.


DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.oblio.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea oblio.ro si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a oblio.ro si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Petit Caprice SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea olio.ro sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Accesul la informatiile continute pe site-ul www.oblio.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor oblio.ro, fara acordul scris al acesteia.


DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.oblio.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Oblio.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre oblio.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


SECURITATEA INFORMATIILOR

Oblio.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Oblio.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.oblio.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, oblio.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.


MODALITATI DE PLATA
Clientul poate plati, in functie de modalitatea aleasa, inainte sau dupa primirea comenzii. Clientul poate plati in cont bancar catre oblio.ro sau chiar catre terte parti cu care oblio.ro are incheiate contracte, cazuri in care tertele parti vor emite documentele de plata necesare, legale. In cazul in care oblio.ro primeste plata in contul sau bancar direct de la Client, acesta va emite, factura fiscala.

In cazul in care clientul alege sa plateasca prin ordin de plata, plata se va face inainte de expedierea Comenzii. Daca clientul alege sa plateasca la primirea comenzii, atunci Clientul este obligat sa accepte comanda cu plata ramburs.


In cazul in care clientul alege sa plateasca prin internet banking, oblio.ro va proceda la livrarea comenzii din momentul in care in contul bancar al societatii Petit Caprice SRL s-a inregistrat efectuarea platii.

In cazul in care plata nu este efectuata de catre Client, clientul refuzand comanda, Comanda nu va mai fi onorata, va putea fi anulata de catre oblio.ro fara o notificare prealabila.

Pentru intocmirea facturii, Clientul se obliga sa ofere date corecte, conform legislatiei.


RETURNAREA PRODUSELOR
Clientul are dreptul de a notifica in scris oblio.ro ca renunta la comanda fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti, prin aceeasi metoda prin care a primit produsele.

Orice astfel de solicitare se transmite prin e-mail la contact@oblio.ro sau telefonic la 0741 591 824.


In acest caz, oblio.ro va plati inapoi suma platita de catre client pentru produse (exceptand costurile de transport), in termen de 10 de zile, in contul bancar al acestuia sau prin alta metoda.


PENALITATI
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, oblio.ro este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care oblio.ro va intarzia livrarea Comenzii din vina sa, cu mai mult de dublul valorii temporale estimate initial, oblio.ro va putea plati penalitati Clientului conform conditiilor legii. oblio.ro nu raspunde de intarzieri cauzate de terti.

FORTA MAJORA
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Oblio.ro si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre oblio.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pe site pentru fiecare produs in parte. Oblio.ro nu desfasoara campanii promotionale. 


DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

spacer
Aboneaza-te pentru a primi informatii si noutati

Scurta descriere
OBLIO e locul in care copiii invata sa invete, viseaza sa viseze, descopera sa descopere si se deschid spre deschidere.

Am pregatit o gama diferita si variata de seturi de creatie, kit-uri de experimente, jocuri si jucarii educative sau de societate. Rafturi pline de magie: cutiute muzicale, instrumente muzicale, lampi de veghe, papusi cu miros de vanilie  (made in UE), seturi pentru aniversari si petreceri, trotinete si jocuri in aer liber. Gandire logica si strategica, memorie sau pictura, creativitate si manualitate.

Jucariile si jocurile noastre sunt create pentru o interactiune productiva, procese vesele de invatare si creare, precum si dezvoltarea abilitatilor de manualitate si gandire. Iar totul, de la marci renumite pentru calitatea productiei si nivelul de atentie la detalii, fabricat la standarde europene de siguranta pentru copii.
 
Sentosphere, Djeco, Vilac, Trousselier, Moulin Roty, Chillafish, trotinete Micro, jocurile HABA, articole de petrecere si baloane cu heliu Party Deco si Folat, puzzle-uri Heye, jocuri de logica Smart Games. Si multe altele!


Website detinut de Petit Caprice S.R.L., CIF: RO24527742, Reg.Com: J40/16506/2008

oblio.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.